Sport

Ce A SCRIS Ryde pe Facebook după ce a fost demis?! Opțiunea președintelui FRH…

 

După ce Tomas Ryde a fost demis din funcția de selecționer al primei reprezentative de handbal feminin a României (detalii, aici: ȘOC ÎN HANDBALUL ROMÂNESC. Ryde nu mai e selecționer! Variante… / BRAȘOV. Fost antrenor la CORONA, favorit să preia NAȚIONALA de handbal feminin), suedezul a postat pe pagina sa de Facebook următorul comentariu: „După 37 de ani de antrenorat, am fost concediat. După o şedinţă a Comisiei Tehnice de 3 ore şi 17 minute, s-a decis să nu mai fiu antrenorul Naţionalei. Ce strategie trebuie adoptată pentru calificarea la Jocurile Olimpice și Campionatele Europene și cine ar trebui să o elaboreze, nu se știe încă. România are handbaliste fantastice. Sunt fericit că am fost antrenorul Cristinei Neagu și a celorlalte fete. Șanse de calificare la Jocurile Olimpice există. Viața continuă. Fii amabil și deschis!”.

Altfel, Alexandru Dedu, președintele FRH, susține că ar trebui numit selecționer, în locul lui Ryde, un antrenor care nu are contract. Dintre numele vehiculate, singurul aflat în această situație este Aurelian Roșca, fost până de curând la Dunărea Brăila. El a activat, de-a lungul carierei, și la Corona Brașov.

CITEȘTE ȘI: Ce urmeză după Ryde?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare