Sport

Ce A SCRIS presa din Ungaria după ce Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat Supercupa României?!…

  • dioszegisupercupa.jpg

După Cupa României, un al doilea trofeu important și-a făcut loc în vitrina celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. La Arad, sâmbătă seară, echipa antrenată de italianul Cristiano Bergodi a învins campioana CFR Cluj, scor 2-1 (Matei, Rondon / Păun), adjudecându-și Supercupa României.

Presa din Ungaria a acordat atenție acestei performanțe, mai ales că guvernul lui Viktor Orban susține financiar diverse proiecte sportive din Ținutul Secuiesc.

„Oamenii s-au adunat pe arena arădeană care poartă numele baronului Ferenc Neuman pentru meciul CFR – Sepsi OSK din Supercupă. Campioana României şi câştigătoarea Cupei s-au întâlnit şi cuvinte maghiare s-au auzit în jurul impozantului stadion, care a fost inaugurat în urmă cu doi ani. Nu e de mirare, din moment ce clubul din Cluj-Napoca a fost fondat de compatrioţii noştri în Ungaria istorică, în 1907, în timp ce Sepsi OSK a câştigat Cupa României pentru prima dată în istoria sa, din 2011, în inima Ţinutului Secuiesc. 

Tribunele din spatele porţii celor de la Cluj-Napoca străluceau din nou şi au fost cântece maghiare, printre care şi «Ria, Ria, Hungária!». 

A fost o atmosferă fantastică în tribune, marcată de prezentarea cupei şi intonarea imnului secuiesc în noaptea de la Arad.

Per total, «underdog-ul» Sepsi OSK a câştigat pe merit Supercupa României, cu marea sa performanţă din repriza secundă”, a relatat Nemzetisport.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare