Sport

Ce a păţit Giani Kiriţă după un meci la BRAŞOV?!…

 

Fostul fotbalist dinamovist, remarcat în prima ediţie a reality-show-ului Exatlon de la Kanal D, a fost invitat la Digi Sport, unde a relatat, printre altele, o întâmplare care a avut loc la Braşov acum câţiva ani cu antrenorul Cornel Dinu în prim-plan.

„Eram în cantonament la Brașov… Am luat bătaie cu 3-0. Onuț (fundaş central la «câinii roşii» – n.a.) avea niște vopsele în cap, eu eram cu tatuaje. «Mister» a zis: «Onuț, de mâine vii tuns, iar tu vii fără tatuaje!». I-am zis «Mister, dar ăstea nu se mai iau» și mi-a răspuns «cu șmirghel, mă!»”, a declarat Giani Kiriţă, care şi-a luat, de curând, categoria A de antrenor.

„Ca și antrenor, trebuie să întreții puțin atmosfera, ca și «Mister». Chiar dacă a zis-o așa, cu răutate, ne-a și făcut să și râdem. Cred că asta e cheia succesului pentru unii antrenori. Noi arătam pe teren că nu tatuajele sau vopseaua din cap joacă. E normal ca atunci când ai tatuaje și dai cu stângul în dreptul antrenorul să-ți reproșeze anumite lucruri”, a completat Kiriţă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare