Sport

Ce a făcut „SUPRAVIEŢUITORUL” Pâtea la Mondiale?!…

 

Iulian Pâtea a revenit în cadrul lotului naţional de sărituri cu schiurile după experienţa avută la reality-show-ul „Supravieţuitorul” transmis de PRO TV, unde a ocupat locul 2.

Sportivul născut în Râşnov – Braşov se află în aceste zile în SUA, la Park City – Utah, acolo unde se desfăşoară Campionatele Mondiale de schi nordic pentru juniori şi tineret.

Din păcate, în proba de pe trambulina având K 90 de metri, Iulian Pâtea (CS Dinamo) s-a clasat abia pe locul 38, cu o săritură de 87.5 metri (103.2 p). Ceilalţi „icari” din România au avut clasări şi mai slabe. Astfel, Sorin Mitrofan a fost al 46-lea, Hunor Farkas, al 50-lea şi Mihnea Spulber, al 52-lea, din 61 de concurenţi.

Campion mondial a devenit cehul Victor Polasek (97 + 96 metri – 263.2 p), podiumul fiind completat cu italianul Alex Insam şi germanul Constantin Schmid.

CITEŞTE ŞI: Dana Haralambie – OBIECTIV RATAT!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare