Sport

Ce a făcut CORONA BRAȘOV la Constanța?! SCORUL…

  • handbal_12.jpg
Echipa de handbal feminin Corona Brașov a câștigat astăzi partida disputată la Constanța, contra celor de la CSU Neptun, scor 29-26 (15-12), contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A – Seria A.
 
Meciul a fost unul greu pentru elevele antrenorului Alin Bondar, din tabăra oaspetelor remarcându-se Patricia Vizitiu, marcatoare a 9 goluri.
 
„Felicitări întregii echipe! A fost un joc mult mai altfel și fetele au reușit sa treacă peste tot, să se adune, să fie un grup și să câștige. Jocul lor individual și colectiv a fost mult peste cel al echipei din Constanța și asta pentru că, astăzi, sufletul lor a fost mare, iar Dumnezeu răsplătește mereu oamenii cu suflet mare”, a declarat antrenorul Bondar la final.

Astfel, Corona Brașov se menține pe locul secund în clasament, cu 31 de puncte acumulate din 13 confruntări, lider fiind CSM Galați (33 p – 12 meciuri). Pe a treia poziție se află Unirea Slobozia (28 p – 11 jocuri).

Următorul joc al Coronei va avea loc acasă, la Brașov, duminică, 13 martie, în compania CS Activ Prahova Ploiești.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button