Sport

Ce a făcut Ania Caill la Cortina D’Ampezzo

Ce a făcut Ania Caill la Cortina D’Ampezzo.

Schioara legitimată la Corona Brașov a ocupat, în coborârea de astăzi, locul 38, din 42 de sportive clasate. Alte 6 nu au terminat întrecerea contând pentru Cupa Mondială. Caill a avut un handicap de 2.56 secunde față de învingătoare, slovena Ilka Stuhec – 1.04.73. Astfel, „tricolora” a acumulat 49,44 puncte FIS. Podiumul a fost completat cu Kajsa Vickhoff-Lie (Norvegia – +0.26 sec.) și Elena Curtoni (Italia – +0.34 sec.).

A fost primul succes al Ilkăi Stuhec în Cupa Mondială de schi alpin după dublul triumf obținut în decembrie 2018 la Val Gardena (coborâre și Super G).

„Au trecut mulți ani, nu a fost ușor”, a declarat, acum, Stuhec, în vârstă de 32 de ani, care a trecut peste mai multe accidentări la genunchi. La un moment dat a vrut chiar să se retragă.

Italianca Sofia Goggia, câștigătoarea coborârii de ieri de la Cortina D’Ampezzo, nu a trecut astăzi linia de sosire.

Ce a făcut Ania Caill la Cortina D’Ampezzo

Vineri, Ania Caill a încheiat cursa de coborâre pe a 43-a poziție, din 48 de concurente clasate. A fost la o diferență de 4.46 secunde față de Goggia – 1.33.47. Pe locul doi s-a situat Ilka Stuhec (+0.13 sec), iar pe trei, Kira Weidle (Germania – +0.36).

Duminică, la Cortina D’Ampezzo se va disputa o competiție de Super G, contând, de asemenea, pentru Cupa Mondială la schi alpin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button