Sport

Ce A DECLARAT Cristina Neagu despre noul selecționer?! Marea sa DORINȚĂ…

  • csmbucuresti_5.jpg
 

CSM București a învins-o astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 28-25 (15-15), pe Gloria Bistrița, meciul contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

La finalul partidei, Cristina Neagu, căpitanul „tigroaicelor” și al echipei naționale, a declarat că încă are probleme cu genunchii și trebuie să facă recuperare, și cu gheață, după fiecare partidă susținută.

În privința noul selecționer, Bogdan Burcea, Cristina Neagu a declarat pentru Telekom Sport: „Nu sunt eu în măsură să spun dacă este o alegere bună sau nu. E clar că rezultatul de la Campionatul Mondial nu a mulţumit pe nimeni, însă cred că, în condiţiile în care am plecat la acest Mondial, era foarte greu să obţinem mai mult de atât. Eu sunt jucătoare la echipa naţională şi o să încerc să îmi fac treaba, indiferent de antrenorul care mă pregătește. Din păcate, asta estre soarta antrenorilor, dacă nu au rezultate, sunt schimbaţi”.

Principalul obiectiv pentru acest sezon al Cristinei Neagu este calificarea cu formația României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, „aşa că eu cred că trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a obţine această performanţă. Pentru că se ştie că Jocurile Olimpice sunt o dată la patru ani şi este extrem de greu să ajungi la un turneu de calificare. Ce să mai spunem să ajungi acolo să joci. Aşa că toate gândurile pozitive pentru luna martie la echipa naţională”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare