Sport

Ce A CÂȘTIGAT Corona Brașov de pe urma transferului Sorinei Tîrcă la Rapid?!…

  • tirca_3.jpg

Sorina Tîrcă (23 de ani) s-a transferat definitiv la Rapid București, după ce a evoluat în sezonul 2021-2022 pentru echipa bucureșteană, împrumutată fiind de la Corona Brașov – A DECIS. Unde va juca Sorina Tîrcă în sezonul viitor?!…

După semnarea transferului, (încă – DEMISIE LA VÂRF LA CORONA BRAȘOV! Antrenor principal este…) directorul CSM Corona Brașov, Radu Miclăuș, a declarat: „Mă bucur că Sorina joacă, în continuare, în Liga Florilor, în formația care a câștigat anul acesta campionatul și are posibilitatea să își demonstreze valoarea în competițiile naționale și internaționale. Transferul jucătoarei a fost o soluție win-win pentru ambele părți, clubul Corona încasând o primă de transfer de 20.000 de euro și 25% din valoarea unui eventual transfer ulterior, în condițiile în care contractul jucătoarei prevedea că, în cazul nepromovării Coronei în prima ligă, ea este liberă de contract”.  

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare