Sport

CAZUL „TIVADAR”. O echipă mai puţin în Liga Naţională!!!

 

Handbalista Mihaela Tivadar a semnat cu Corona Braşov după ce a fost declarată liberă de contract de către FRH în urma faptului că n-a fost plătită mult timp la CSM Ploieşti.

Aşa cum a menţionat ziarulprahova.ro, „din cauza neplăţii penalizării dictate în cazul Mihaelei Tivadar, pentru taxele memoriului de a deveni liberă de contract ca urmare a restanţelor salariale, clubul ploieştean a fost sancţionat de Federaţia Română de Handbal cu ridicarea dreptului de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu. Ar putea, în schimb, conform regulamentului, să organizeze meciurile de pe teren propriu la cel puţin 100 de kilometri distanţă de locul de reşedinţă”.

Astfel, CSM Ploieşti a anunţat FRH că nu poate organiza partida cu CSM Bistriţa de duminică, din Liga Naţională, întrucât n-are banii necesari.

Cum formaţia prahoveană este la a doua neprezentare, conform regulamentului, va fi exclusă din campionat, penalizată cu 10.000 de lei şi înscrisă în ultima categorie competiţională în sezonul viitor.

Foto: Facebook ASC Corona Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare