Sport

CAZUL „SORINA TÂRCĂ”. Președintele FRH, CE ANUNȚ pe Facebook!!!

 

Iată, neconvocarea Sorinei Târcă în lotul de 18 al României pentru Campionatul Mondial din Japonia a declanșat „furtuna” în handbalul feminin românesc.

În urma unui material apărut în Gazeta Sporturilor (www.gsp.ro), despre posibilele dedesubturi pentru care selecționerul Tomas Ryde a sărit-o din schemă pe tânăra jucătoare a Coronei Brașov – detalii aici: ULUITOR. De ce Sorina Târcă ar fi rămas în afara lotului pentru Mondialele din Japonia?!…, Alexandru Dedu, președintele FRH, a reacționat pe pagina sa de Facebook.

El a postat următorul text: „Niciodată, dar absolut niciodată, nu am intervenit in procesul de selecție la cele 8 Echipe Naționale de Handbal ale României (cadeți, juniori, tineret, seniori, băieți si fete). Dacă a existat vreun caz, cer Colectivelor Tehnice prezente ș trecute, sa-l facă public!

Că interpretăm în mod tendențios ceva informații, până la un punct e de înțeles, fiindcă oamenii sunt subiectivi iar publicațiile trebuie sa vândă. Dar minciuna e altceva.

O să-l rog pe Domnul Ursescu (jurnalistul de la Gazeta Sporturilor – n.a.) să probeze afirmațiile din articol, în instanță.

Îmi pare rău că fac reclamă gratuită acestui articol, dar trebuie să motivez cumva conținutul acestei postări”.

CITEȘTE ȘI: DE CE?! Sorina Târcă are tot dreptul să știe…

RYD(E) și curcile de selecția pentru Mondialul de handbal feminin. Laura Chiper Moisă și Sorina Târcă, umilite de suedezul de pe banca României

UPDATE. BRAȘOV. Mariana Târcă, RĂSPUNS DUR, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „E ceva la mijloc. S-ar putea ca în momentul în care va fi convocată la echipa națională, să nu mai fie ea disponibilă”

VESTE NEPLĂCUTĂ pentru Sorina Târcă (Corona Brașov)!!! S-a anunțat lotul pentru Mondiale…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button