Sport

CAZUL „GABI TAMAŞ”. Noi informaţii care-i îngreunează situaţia!!! UPDATE. Arest la domiciliu!!!

 

UPDATE. Audierea lui Gabi Tamaş a durat o oră şi 45 de minute, fiind una record. Potrivit Gazetei Sporturilor, de diseară, fotbalistul braşovean va fi în arest la domiciliu, după cum a comunicat Naom Reghev, ofiţerul de presă al lui Hapoel Haifa, decizia instanţei.

Au apărut noi date în privinţa situaţiei în care se află acum, în Israel, fotbalistul braşovean Gabriel Tamaş – vezi informaţiile în acest caz aici:

Gabi Tamaş, PRINS BĂUT la volan?!… Ar fi ŞOFAT cu 205 km/h!!! UPDATE. Fotbalistul braşovean se află la un tribunal din Israel!!!

UPDATE. Gabi Tamaș, DUPĂ GRATII în Israel!!!

Braşoveanul Gabi Tamaş, FINAL DE CARIERĂ?!… În aşteptarea deciziei instanţei!!! UPDATE. Ce a spus tatăl fotbalistului?!…

Potrivit www.gsp.ro, Gabi Tamaş nu deţinea poliţă de asigurare la maşină în momentul în care a fost prins „în ofsaid”. Apoi, conform sursei citate, în momentul în care poliţiştii l-au oprit pe fotbalist în trafic, l-au rugat să meargă câţiva metri, însă Tamaş n-a reuşit, căzând din picioare.

Un purtător de cuvânt al clubului Hapoel Haifa a oferit o primă declaraţie în ceea ce-l priveşte pe Tamaş pentru Sport 1:  „Este vinovat și cazul este serios. Analizăm problema, deoarece nu trebuia să se urce la volan deloc. Verificăm și cine a fost în jurul său la acea petrecere, deoarece comportamentul este și el unul în neregulă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare