Sport

CAZUL „GABI TAMAŞ”. Fotbalistul braşovean va fi eliberat diseară!!! Ce obligaţii are?!…

 

Beno David, corespondentul Gazetei Sporturilor în Israel, a informat, astăzi, că Tribunalul Regional din oraşul Lod a respins solicitarea procurorilor, astfel că Gabriel Tamaş va intra de diseară în arest la domiciliu.

Potrivit sursei citate, fotbalistul braşovean în vârstă de 35 de ani n-are voie să părăsească Israelul – paşaportul rămâne la Poliţie, el urmând a fi supravegheat de 6 persoane din cadrul clubului Hapoel Haifa, unde este legitimat. Fiecare din cei 6 tipi a depus 25.000 de șecheli pentru cauțiune, iar Gabi Tamaş, 30.000 de șecheli.

Procurorii au insistat ca Gabi Tamaş să rămână după gratii, întrucât fundaşul a mai fost prins băut la volan pe 19 aprilie 2018.

CITEŞTE ŞI: Gabi Tamaş, PRINS BĂUT la volan?!… Ar fi ŞOFAT cu 205 km/h!!! UPDATE. Fotbalistul braşovean se află la un tribunal din Israel!!!

UPDATE. Gabi Tamaș, DUPĂ GRATII în Israel!!!

Braşoveanul Gabi Tamaş, FINAL DE CARIERĂ?!… În aşteptarea deciziei instanţei!!! UPDATE. Ce a spus tatăl fotbalistului?!…

CAZUL „GABI TAMAŞ”. Noi informaţii care-i îngreunează situaţia!!! UPDATE. Arest la domiciliu!!!

CAZUL „GABI TAMAŞ”. Fotbalistul braşovean, DUPĂ GRATII până duminică!!!

Gabi Tamaș, STRIGĂT DE DISPERARE

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare