Sport

CAZUL „GABI TAMAŞ”. Cum au reacţionat suporterii?!… UPDATE. Informaţii interesante din instanţă!!!

 

Fundaşul central braşovean în vârstă de 35 de ani a părăsit aseară arestul, de acum fiind consemnat la domiciliu – detalii, aici: CAZUL „GABI TAMAŞ”. Fotbalistul braşovean va fi eliberat diseară!!! Ce obligaţii are?!….

Fanii echipei Hapoel Haifa au primit cu bucurie vestea, sosind la locuinţa braşoveanului şi bucurându-se împreună cu el, aprinzând torţe şi artificii.

De altfel, şi la meciul Hapoel Haifa – Hapoel Tel-Aviv, încheiat 0-0, suporterii echipei din Haifa au scandat numele lui Tamaş, pe un banner fiind văzut mesajul „Tu eşti regele nostru”. Şi coechipierii braşoveanului şi-au manifestat susţinerea faţă de acesta, având tricouri inscripţionate cu numele său.

Ieşit din spatele gratiilor, Gabi Tamaş a recunoscut că a greşit conducând băut şi cu viteză excesivă (205 km/h), dar crede că a fost pedepsit prea aspru cu cele 7 zile de detenţie. În plus, le-a mulţumit gardienilor, menţionând că fără sprijinul lor ar fi intrat în depresie.

Avocaţii fotbalistului român încearcă, acum, ca Tamaş să primească dreptul de a participa la antrenamentele lui Hapoel Haifa.

UPDATE. Potrivit site-ului sports.walla.co.il, citat de Fanatik.ro, în cadrul procesului în care s-a decis arestul la domiciliu al lui Gabi Tamaş, judecătorul de caz a întrebat: „Am văzut circumstanțele, beție la un nivel foarte ridicat. Este clar că acest om trebuie să plătească. Dar chiar trebuie să stea în detenție până la sfârștiul procedurii?”.

Procurorul a spus că Tamaş este recidivist în ceea ce priveşte condusul în stare de ebrietate, fiind considerat pericol public.

Avocaţii, însă, în pledoaria lor, l-au convins pe judecător astfel: „Poliția încearcă să arunce cu nisip în ochii instanței. Clientul nostru a înțeles că a făcut o greșeală. Nu vedem cum ar putea fi el periculos, dacă se va afla în arest la domiciliu, mai ales că permisul i-a fost reținut. La fel, pașaportul se află în custodia Poliției. Nu va fugi. A venit să muncească în țara asta, să joace fotbal”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button