Sport

CAZUL FC BRAȘOV – CHIAJNA. Ce a decis Comisia de Disciplină a FRF?!…

 

Este arhicunoscut tămbălăul creat după partida FC Brașov – Gaz Metan Mediaș (0-0) din ultima etapă a sezonului trecut al Ligii 1, când Ioan Horoba, președintele formației oaspete, i-a acuzat pe „stegari” că au luat bani de la Concordia Chiajna, rivala grupării sale în lupta pentru evitarea retrogradării, într-un „triunghi al Bermudelor”.

Horoba a făcut plângere la FRF – fiind, la acea vreme, și membru în Comitetul Executiv -, iar cazul a ajuns în atenția Comisiei de Integritate. După îndelungi audieri, speța a fost pasată Comisiei de Disciplină, care de circa o lună deliberează…

La ședința de ieri s-a decis: a fost dat un nou termen pentru data de 15 iulie, la fel ca în cazul Dinamo – Ștefan Bărboianu (vă mai aduceți aminte când acționarul principal Ionuț Negoiță i-a desfăcut jucătorului contractul, acuzându-l de blat cu Steaua).

Se prefiugurează că, în scurt timp, din lipsă de probe, ambele cazuri vor fi înaintate de FRF către DNA pentru a prelua anchetele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button