Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV. Noutăți de la ANAD! 2 jucătoare… / UPDATE. Declarația lui Sorin Târcă

 

UPDATE. Sorin Târcă, tatăl Sorinei, ne-a declarat acum câteva momente: „Atât Sorina, cât și Mariana Târcă au colaborat cu Televiziunea Română pentru documentarul privind cazul Corona. Sunt aberații ceea ce s-a relatat pe acel site”.

……………………………………………………………………………………………………………….

Deși apar puține date în mass-media privind cazul în care multe din handbalistele Coronei Brașov, suspendate provizoriu, sunt acuzate de încălcarea regulamentului internațional antidoping, la ANAD continuă investigațiile.

Potrivit informațiilor furnizate de https://sitenews.ro/, medicul Emil Mățău n-a fost încă audiat de ANAD, el fiind acuzat, printre altele, că i-ar fi dat parafa colegului rezident Marius Capră…

Pe de altă parte, ar fi două jucătoare care ar fi refuzat până la urmă apariția într-un film documentar realizat de TVR în colaborare cu ANAD pe tema cazului Corona.

„Vrem să sensibilizăm cu scurt-metrajul ăsta și oficialii de la WADA, ca să putem obține pedepse cât se poate de mici – de la doi ani, cât este prevăzut la lege, să rămână un an, poate chiar și mai puțin, facem toate eforturile. Cum să refuzi să apari în film, unde trebuie să-ți susții nevinovăția? Și mă gândesc că în atare condiții, Comisia de Audieri poate da pedepse diferențiate sportivelor, pentru refuzul de a colabora. Și vă dau și numele celor două handbaliste – una este Sorina Târcă, iar cealaltă este Laura Constantin, iar mamele ambelor sportive lucrează în club – doamna Târcă este în funcție de conducere, iar doamna Constantin activează la contabilitate”, a declarat pentru https://sitenews.ro/ o sursă aflată la curent cu ancheta întreprinsă.

CITEȘTE ȘI: ÎN AȘTEPTAREA Sorinei Târcă… Și Cvijic va semna! BURSA TRANSFERURILOR

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button