Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV. Laslo și Bazaliu au dat probe de sânge și de urină!!! Ce suspendări riscă… / Control antidoping inopinat la echipa națională

 
UPDATE – 16.09. Trimișii ANAD au fost la cantonamentul echipei naționale de handbal feminin, unde au recoltat probe biologice de la 6 jucătoare, în afară de Bazaliu și Laslo, potrivit gsp.ro. Este vorba de Eliza Buceschi și Daria Bucur, de la Corona Brașov, care au dat și probe de urină, și de sânge, restul, nominalizate prin tragere la sorți, oferind doar probe de urină.
………………………………………………………………………………………………………….
 
Handbalistele menționate ale Coronei Brașov, incluse, încă, în lotul de 18 al României pentru Campionatul Mondial din Japonia, programat în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie, au dat astăzi probe de urină și de sânge, potrivit www.gsp.ro, ele fiind, se știe, suspectate că au încălcat regulamentul antidoping prin faptul că au apelat la o terapie laser.
 
Așa cum a relatat sursa citată, atât Cristina Laslo și Bianca Bazaliu, dar și Georgiana Hossu, precum și alte coechipiere de la Corona Brașov riscă până la 4 ani de suspendare, dacă vor fi găsite vinovate. Pedeapsa ar putea fi redusă, în cazul în care își recunosc vinovăția și colaborează cu autoritățile.
 
Gazeta Sporturilor a subliniat că procedura urmată în acest caz prevede că prima instanță care va lua o decizie va fi Comisia de Audiere din cadrul ANAD, formată în principal din juriști și avocați.
 
În caz că sportivele nu sunt mulțumite de verdictul dat, ele pot contesta decizia la Comisia de Apel din cadrul ANAD, după care se poate ajunge și la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.
 
Foto arhivă: Cristina Laslo & Daciana Hossu
 
 

CORONA BRAȘOV. Cum s-ar fi petrecut faptele în cazul celor 3 handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping?!…

CORONA BRAȘOV. Primarul Scripcaru, despre cazul celor trei handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping…

CAZUL CORONA. Precizări de la Agenția Națională Anti-Doping

CORONA BRAȘOV. DE CE se „elimină complet termenul de dopaj”?!…

 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button