Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV. Ivona Pavicevic nu va face parte din Naționala Muntenegrului. „Îmi exprim regretul că m-am pus într-o astfel de situație”

 

Cazul Corona lovește și Naționala Muntenegrului.

Astfel, conform prosport.ro federația din Muntenegru a decis să renunțe la Ivona Pavicevic, extrema stânga care evoluează la Corona Brașov, pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

Sportiva din Muntenegru a participat, la fel ca și celelalte jucătoare de la Corona, la terapia cu laser, interzisă de WADA.

„Federația, în urma discuțiilor cu selecționerul Per Johansson și după ce am luat în considerare toate repercusiunile posibile rezultate din anunțul potrivit căruia clubul român Corona Brașov a folosit metode ilicite în tratamentul medical al sportivelor, a decis ca Ivona Pavicevic să nu facă parte din echipa națională, până când nu se va clarifica complet situația din jurul acestui eveniment. Ea va rămâne în continuare în atenția Naționalei pentru că suntem convinși că nu este o sportivă care s-ar folosi de metode ilicite”, a anunțat Federația din Muntenegru.

„Îmi pare foarte rău că Ivona Pavicevic se află în această situație, ea este în continuare leoaica noastră. O susținem în orice situație dificilă”, a afirmat selecționerul Per Johansson.

„Îmi exprim regretul că m-am pus într-o astfel de situație. Respect decizia federației și a antrenorilor de a nu călători cu echipa, considerând-o adecvată pentru a preveni și cea mai mică posibilitate de a face rău Naționalei. Cu toată inima sunt cu leoaicele. Cred că o să reușesc să ies din această situașie și să fiu alături de fete”, a declarat Ivona Pavicevic.

FOTO: Maxim’s Sports

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. CUTREMUR LA CORONA. Trei jucătoare în pericol de suspendare pentru că ar fi folosit o terapie interzisă

CORONA BRAȘOV. Cum s-ar fi petrecut faptele în cazul celor 3 handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping?!…

CORONA BRAȘOV. Primarul Scripcaru, despre cazul celor trei handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping…

CORONA BRAȘOV. DE CE se „elimină complet termenul de dopaj”?!…

CAZUL CORONA. Precizări de la Agenția Națională Anti-Doping

CAZUL CORONA BRAȘOV. Laslo și Bazaliu au dat probe de sânge și de urină!!! Ce suspendări riscă…

 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare