Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV. Cine a făcut apel în urma suspendărilor primite?!…

 

Cristi Balaj, președintele ANAD, a spus că va încerca să facă tot posibilul pentru a reduce sau chiar a „îngheța” suspendările dictate handbalistelor de la Corona Brașov în urma celebrului caz cu încălcarea regulamentului internațional antidoping – BRAŞOV. Ce decizii a luat ANAD în cazul „Corona Braşov”. Suspendări de la 15, la 20 de luni. Medicul Marius Capră, 4 ani de suspendare.

El ar trebui să convingă WADA că sportivele în culpă au fost de bună credință, și-au recunoscut vina și au dat detalii, la audieri, despre cum a decurs controversatul tratament cu laser intravenos.

„Pe data de 23 iunie au fost comunicate deciziile în cazul Corona Brasov, către vinovați. Personalul sportiv care a fost sancționat are dreptul să facă apel. Există deja un om din acest personal sportiv al handbalistelor care a făcut apel. A fost și este o situație foarte neplăcută, pentru că investiția de la Brașov a fost una considerabilă și acest caz a afectat activitatea oamenilor de acolo… Handbalistele sunt suspendate încă de când au fost notificate pentru a se prezenta la comisia de analiză”, a declarat Cristi Balaj Pro X.

Se vehiculează că Mariana Târcă ar fi făcut apel, pedeapsa primită blocându-i trecerea la Podravka Koprivnica, unde fusese ofertată pentru o dublă funcție, de antrenor secund la prima echipă și șef al centrului de copii și juniori. Se știe, și fiica sa, Sorina Târcă, este dorită insistent la clubul croat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare