Sport

CAZUL CORONA BRAȘOV. Când va da ANAD decizia?! / Cum se poate ajunge la înghețarea sancțiunilor?!

 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Cristi Balaj, șeful Agenției Naționale Anti Doping (ANAD), a declarat că, în acest moment, din cauza instaurării stării de urgență, toate controalele antidoping au fost sistate.

În ceea ce privește cazul Corona Brașov, în care multe handbaliste ale echipei antrenate de Ion Crăciun sunt acuzate de încălcarea regulamentului internațional antidoping, pentru că au folosit o controversată terapie laser – se știe povestea, Cristi Balaj a relatat pentru sursa citată: „Din păcate, ultima şedinţă a Comisiei de Audiere care trebuia să fie vineri, 13 martie, s-a amânat; am avut un membru care nu a putut participa, cel ce lucrează la Ministerul de Justiţie a avut acea interdicţie, având în vedere că un coleg se afla în carantină. Probabil, pe data de 30 va exista o şedinţă. Încercăm să o facem prin intermediul IT, Skype e un exemplu care funcţionează în această perioadă, şi vor apărea deciziile în urma acestei şedinţe… Ce e important să ştie sportivii şi pe cei pe care îi interesează, există posibilitatea şi s-a făcut o cerere din partea sportivilor de îngheţare a sancţiunii deciziei definitive. Decizia definitivă este atunci când, dacă după 21 de zile de la pronunţarea comisiei de audiere, nu există vreo contestare, un apel a acestei hotărâri. Vom afla exact de unde pornim pentru a cere îngheţarea sancţiunilor sportivilor implicați”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare