Sport

CAZUL BRAȘOVEANULUI MATEIU. „Marcel Popescu l-ar CORUPE și pe Picasso”!!!

Acuzații dure ale Anei Maria Prodan

 

Mijlocașul Alexandru Mateiu, care a fost transferat de la FC Brașov la CS „U” Craiova, este subiectul unui scandal monstru înaintea meciului pe care oltenii îl vor susține duminică seara cu Steaua, unul cu implicații majore la vârful Ligii 1.

Se știe, ex-„stegarul” a fost trimis la echipa a doua a „juveților”, (și) pentru că este impresariat de Ana Maria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf – antrenorul Stelei. Marcel Popescu, managerul general al CS „U” Craiova, a motivat decizia luată prin faptul că „e conflict de interese”.

Apoi, „Reghe” a spus despre Marcel Popescu că în urmă cu vreo câteva luni a vrut să-i vândă familiei sale niște tablouri de Picasso, însă l-a dat afară din casă, întrucât… a crezut că vine de la spitalul de nebuni.

Acum, Ana Maria Prodan a sărit la atac, menționând pentru gsp.ro: „Ce a declarat Marcel Popescu? Că avea certificat de autenticitate pentru tablouri? Păi dacă vine el cu ele, nici dacă ar trăi Picasso și ar spune că sunt autentice nu aș crede. Cum să îl crezi pe Marcel Popescu? Păi, voi nu știți ce este cu această familie? El a înșelat fiscul, are peste 1.000.000 de euro datorie, fiul – hoț de carduri. Ăștia l-ar corupe și pe Picasso”.

Steaua intenționează să-l transfere în mercato-ul de iarnă pe Alexandru Mateiu, o parte din suma de transfer urmând să le revină „stegarilor”. Mateiu a mai fost în atenția Stelei și în alte rânduri.

Marcel Popescu a fost o perioadă conducător și la FC Brașov, transferând mai mulți jucători străini, de regulă portughezi, la formația de sub Tâmpa. El s-ar fi implicat și în „aducerea” unor investitori italieni pentru salvarea grupării „stegare” de la faliment – știți story-ul din primăvară cu accente de telenovelă – NU E FC BRAȘOV. Afaceriștii italieni de la Nilor Group s-au reorientat!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare