Sport

CAZUL ANIA CAILL. Un nou răspuns al lui Puiu Gaspar…

 

După vâlva creată de neselecționarea Aniei Caill în Team România pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2022, nici după alocarea de către FIS a unui loc suplimentar pentru țara noastră în probele feminine de schi alpin, Puiu Gaspar (foto: Gazeta Sporturilor), secretarul general al FRSB, a ținut să precizeze, conform Agerpres: 

„Ceea ce se spune pe Facebook nu este real (BEIJING 2022. UPDATE. Ultima veste dată de Ania Caill… ÎNTREBĂRI pentru COSR, Ministerul Sporturilor și FRSB / REFUZ…). Nu este adevărat, nu este locul Aniei Caill, este un loc realocat României pentru schi alpin, nenominal, pe cotă nominală. Noi, în baza statutelor, a regulamentelor şi a normelor pe care le avem, precum şi a criteriilor de selecţie şi de promovare la loturile naţionale şi olimpice, am alcătuit loturile pentru această participare la Jocurile Olimpice, ştiind clar că nu avem decât un loc. Nu a adus ea un loc în plus. Este un adevăr fals pe care îl aruncă în media şi pe Facebook şi cred că supărarea este alta. Regulile sunt pentru toţi la fel, nu facem nici un fel de excepţie. La ora actuală acuză Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (BRAȘOV. Ania Caill, EXTREM DE DEZAMĂGITĂ de Mihai Covaliu! „Răutatea și incompetența înving în România”…), care nu are nici o legătură cu nominalizările făcute de către comitetele directoare ale federaţiilor naţionale, care nu poate să decidă peste ceea ce a decis o federaţie naţională, şi nici ministerul. Şi le mulţumesc pe această cale, pentru că au avut o poziţie corectă şi nu au făcut intervenţii pentru a obliga conducerea unei federaţii naţionale să ia o altă decizie. Noi rămânem consecvenţi în continuare pentru ca toţi sportivii să respecte regulamentele şi normele unei federaţii naţionale la care sunt afiliaţi”.

Acum, Ania Caill, sportiva legitimată la Corona Brașov, se află la Garmisch Partenkirchen în Germania, unde va lua startul în etapele de viteză programate acolo contând pentru Cupa Mondială de schi alpin. Astăzi este un prim antrenament oficial pentru proba de coborâre.

CITEȘTE ȘI: CAZUL ANIA CAILL. Reacția brașoveanului Mihai Covaliu…

CAZUL ANIA CAILL. Primarul Coliban cere explicații și măsuri!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button