Sport

CAZUL ANIA CAILL. Reacția brașoveanului Mihai Covaliu…

 

Brașoveanul Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), a declarat (conform Realitatea TV) despre neincluderea Aniei Caill în Team România pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2022, chiar după ce un comentariu al schioarei de la Corona l-a vizat în mod direct (BRAȘOV. Ania Caill, EXTREM DE DEZAMĂGITĂ de Mihai Covaliu! „Răutatea și incompetența înving în România”…):

„Acest subiect poate fi cel mai bine clarificat de către Federația Română de Schi și Biatlon. Ei dețin datele tehnice, adică locurile calificabile, propunerile de sportivi. La noi, la COSR, ajung propunerile federațiilor sportive naționale în ceea ce privește componența echipei olimpice. Comitetul Olimpic nu face selcție printre sportivii din România. Noi putem să înscriem sportivul doar în momentul în care propunerea vine de la federația de specialitate. Noi am informat FRSB că a primit mesajul de la Federația Internațională despre locul disponibil la schi alpin. Mai departe, este decizia lor… E clar că nu este ceva plăcut pentru nici un sportiv, nici mie nu mi-ar fi plăcut să fiu în locul sportivului, dar repet, Federația Sportivă Națională propune, propune, rețineți acest lucru, propune COSR, românii, sportivii care sunt eligibili pentru a participa la Jocurile Olimpice. Am încercat tot ce se putea și din punct de vedere legal, și din punct de vedere omenește, și din punct de vedere al omului, al sportivului, nu al președintelui de Comitet Olimpic, care este brașovean. Din punctul meu de vedere și al instituției COSR s-a făcut tot ceea ce se putea face pentru ca Ania Caill să meargă la Jocurile Olimpice”.

Cu alte cuvinte, nici usturoi n-a mâncat…

CITEȘTE ȘI: CAZUL ANIA CAILL. Primarul Coliban cere explicații și măsuri!

 
UPDATE. N-A UITAT de FRSB! Declarația Aniei Caill după rezultatul de azi de la Cortina D’Ampezzo…

 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] amic și cu brașovenii Mihai Covaliu – președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) – și Dan Găureanui, are […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare