Sport

CAZUL ANIA CAILL. Ministrul Sporturilor – uite postarea, nu mai e postarea…

 

Și Eduard Novak, ministrul Sporturilor, a reacționat (cumva) vizavi de neînscrierea Aniei Caill (foto), de către FRSB, la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Într-o postare pe Facebook, el a scris: „Conform informațiilor primite, federația a optat pentru a trimite la Beijing o sportivă mai tânără, Maria Constantin, ale cărei rezultate internaționale demonstrează potențial pentru înalta performanță. Opțiunea FRSB a fost motivată de rezultatele Aniei la Jocurile Olimpice, în Cupele și Campionatele Mondiale și de strategia pe care federația o are, de a investi în viitor și tineri, care corespunde și unuia dintre obiectivele principale ale Ministerului Sportului”.

Ulterior, ministrul Sporturilor, care anul trecut militase pentru participarea schioarei alpine de la Corona Brașov la Campionatele Mondiale de la Cortina D’Ampezzo, a șters postarea.

DETALII: BRAȘOV. Ania Caill ACUZĂ FRSB că a privat-o de prezența la J.O. de la Beijing! „Sunt tristă și dezamăgită de tot sistemul din România” 

 

BRAȘOV. POZIȚIA primarului Coliban în CAZUL ANIA CAILL… „SĂGEȚI” pentru șefii FRSB


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare