Sport

CAZUL ANIA CAILL. Demisia întregii conduceri a FRSB, asta solicită președintele Comisiei de Tineret și Sport din Camera Deputaților!

 
Tudor Pop (USR), președintele Comisiei pentru Tineret și Sport din Camera Deputaților, a reacționat și el după luările de poziție ale ministrului Sportului, Eduard Novak – CAZUL ANIA CAILL. Ministrul Sporturilor IA ATITUDINE! Sugerează demisia șefului FRSB…, și COSR – CAZUL ANIA CAILL. COSR, MĂSURĂ DURĂ împotriva FRSB!, în urma neînscrierii schioarei alpine Ania Caill, de către FRSB, la Jocurile Olimpice de la Beijing.
 
„Un pic prea puțin, un pic cam târziu, COSR! Asta nu mai schimbă cu nimic situația actuală. Ania Caill nu va putea participa la Olimpiadă”, a declarat Pop, care a mai spus: „În calitate de președinte al Comisiei de Tineret și Sport din Parlament, consider că este esențial să înțelegem cum sunt sprijiniți sportivii români care vor să facă sport de înaltă performanță de instituțiile și organizațiile ce gestionează bugetul public: federațiile de resort, Comitetul Olimpic Sportiv Român și Ministerul Sportului”.
 
De asemenea, el a relatat, pe pagina sa de Facebook: „A ieșit ministrul Novak să ceară demisia președintelui Federației Române de Schi-Biatlon în speța schioarei Ania Caill. Eu nu știu cine e președintele federației, dar, cu tot respectul, nu este relevant în acest moment. Cel care ia deciziile acolo este secretarul general Puiu Gaspar, responsabil inclusiv pentru declarațiile nefericite din ultima vreme. Dacă pleacă președintele și rămâne Puiu Gașpar SG nu se va schimba nimic la federație. Dl. Novak ar trebui să ceară demisia întregii conducerii, adică președinte, cei trei vicepreședinti și secretarul general sau măcar sa se asigure că se întâmplă acest lucru. Altfel e din categoria vrem schimbare, dar să nu se schimbe nimic. La fel, n-am înțeles poziția dl. Covaliu, președintele COSR, care a declarat că el a făcut tot ce e omenește posibil în acest caz… Păcat ca am ajuns într-o astfel de situație în buza unui eveniment cum sunt Jocurile Olimpice de iarnă. Făcând un pas înapoi, avem aici o radiografie destul de precisă a sportului de înaltă performanță din România. Atât de jos este nivelul de la care plecăm”.
 
 
 

CAZUL ANIA CAILL. Reacția brașoveanului Mihai Covaliu… CAZUL ANIA CAILL. Primarul Coliban cere explicații și măsuri!

 
UPDATE. N-A UITAT de FRSB! Declarația Aniei Caill după rezultatul de azi de la Cortina D’Ampezzo…

 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare