Sport

Câte milioane de dolari A CÂŞTIGAT Simona Halep în 2018?!…

 

Simona Halep este jucătoarea de tenis care a câştigat cei mai mulţi bani în circuitul WTA în 2018. Româncăi i-au intrat în conturi aproape 7.5 milioane de dolari (6.5 milioane de euro). Halep a cucerit în acest an trei titluri, printre care şi Grand Slam-ul de la Roland Garros. Daneza Caroline Wozniacki a ocupat locul doi în clasamentul câştigurilor WTA din acest an, cu aproape 6.6 milioane de dolari, pe poziţia a treia situându-se japoneza Naomi Osaka – 6.394.289 de dolari.

De asemenea, Halep, liderul ierarhiei WTA, are cel mai bun procentaj de victorii în circuitul profesionist feminin de tenis în 2018, 80,7%. Ea a participat la doar 17 turnee, a obţinut 46 de victorii şi a pierdut 11 partide.

Conform WTA, România este pe podium şi la numărul de jucătoare din top 100, 6, la egalitate cu Cehia, primele două poziţii fiind deţinute de SUA (12 sportive) şi Rusia (8).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare