Sport

Câte goluri a marcat Bianca Voica (Corona Brașov) în meciul României cu Bosnia

Câte goluri a marcat Bianca Voica (Corona Brașov) în meciul României cu Bosnia.

Naționala feminină de handbal a câștigat clar partida cu Bosnia Herțegovina din deplasare, scor 37-16 (17-8), fiind pe primul loc în grupa preliminară de calificare la Euro, cu 10 puncte. La 4 lungimi în spate se află Croația.

Câte goluri a marcat Bianca Voica (Corona Brașov) în meciul României cu Bosnia. Pentru România, cele mai multe goluri le-a înscris Bianca Bazaliu (8), fiind urmată de Lorena Ostase (7). Bianca Voica, de la Corona Brașov, a marcat de 3 ori.

Bianca Curmenţ (SCM Craiova), viitoarea portăriță a Coronei Brașov, a avut 10 intervenţii reușite în disputa cu Bosnia – procentaj 52,63%.

La finele partidei, selecționerul Florentin Pera a declarat: „Doresc să felicit întreaga echipă pentru faptul că ne-am respectat statutul de favorită, abordând partida cu maximă seriozitate și determinare pe ambele faze de joc. Motivul pentru care mă declar mulțumit este atitudinea din faza de apărare pe tot parcursul jocului. Ne dorim să încheiem această campanie de calificare neînvinși în fața propriilor suporteri”.

România va juca duminică la Buzău cu Grecia, de la ora 19.00, confruntarea urmând a fi transmisă în direct de Pro Arena.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare