Sport

Cătălin Moroșanu, cap de afiș în gala „americană”

 

Pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico, promoția românească Superkombat va organiza, în premieră pe teritoriul american, primul mare eveniment al anului pe reguli K-1. Gala va include sportivi din toată lumea, iar în deschidere vor lupta și români din noua generație precum Cristiana Stancu, Sebastian Cozmâncă, Cristi Spetcu și Dumitru Topai, însă cap de afiș va fi confruntarea dintre Cătălin Moroșanu și cel mai bine cotat greu britanic, gigantul Daniel Sam (1,97 m, 125 kg), aflat în top 15 la nivel mondial.

Este un moment istoric pentru sportul românesc fiindcă am reușit să pătrundem pe piața americană. Recunosc că a fost visul meu incă din momentul în care am inființat acest produs, iar faptul că vom fi acolo, deja e un pas enorm pentru noi. Proiectul este pe termen lung și vizează evenimente atât în America de Nord, cât și în Sud, în Columbia și Brazilia.”, a declarat Eduard Irimia, promotorul evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare