Sport

Cătălin Moroșanu a reușit cel mai rapid KO din carieră

 

Cătălin Moroșanu și-a trimis adversarul în lumea viselor după numai 30 de secunde, în cadrul galei Dynamite Fighting Show 3, care a avut loc vineri seară la Craiova. De altfel, croatul plin de tatuaje Ivo Cuk a făcut cunoștință cu podeaua după numai 5 secunde. S-a ridicat cu greu, însă Moroșanu s-a năpustit asupra sa și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical pentru a-și reveni. A fost cea de-a 47-a victorie din carieră pentru Cătălin Moroșanu, care are și 12 înfrângeri.

A fost o noapte magnifică după o săptămână ireală. În ultimele zile, puțînă lume a știut că am stat în perfuzii din cauza epuizării. Asta e viața de sportiv. În spatele cortinei se ascund drame și sacrificii enorme. Tocmai de aceea am forțat totul în primele secunde și sunt enorm de bucuros că am reușit să câștig rapid”, a spus Moro după lupta cu Ivo Cuk.

Tot în prima rundă s-a impus și Andrei Stoica, după doar un minut. Mister KO a făcut spectacol în lupta cu Luis Morais, pe care l-a trimis la podea cu două lovituri năucitoare cu stânga. În cadrul galei de la Craiova, ciobanul Năstase l-a învins pe polițistul Filip, după ce acesta din urmă a abandonat în runda a doua din cauza unei accidentări la mâna dreaptă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button