Sport

Cât mai rezistă Bernd Storck la Sepsi / În conflict cu jucătorii

Cât mai rezistă Bernd Storck la Sepsi.

Antrenorul german nu i-a folosit în meciul pierdut de formația din Sfântu Gheorghe, în deplasare, cu Universitatea Cluj, scor 0-3, pe portarul Roland Niczuly și pe fundașul central Branislav Ninaj – Detalii, AICI.

Attila Hadnagy, directorul general al grupării covăsnene, a recunoscut că cei doi fotbaliști au fost amendați cu câte 1.000 de euro în urma altercației avute. În plus, Niczuly a fost lăsat și fără banderola de căpitan.

Cât mai rezistă Bernd Storck la Sepsi

Este tensiune la formația din Sfântu Gheorghe!

Potrivit GOLAZO.ro, mulți dintre jucătorii lui Sepsi ar fi nemulțumiți de metodele puse în practică de antrenorul german, atmosfera fiind una de… armată. Nici unul dintre ei nu îndrăznește, însă, să vorbească despre acest lucru, mai ales că acesta a ajuns la echipă „impus” de la Budapesta.

Conform sursei citate, printre altele, Bernd Storck a „comandat” ca toți jucătorii să vină la stadion la 7.30, unde mănâncă micul dejun, apoi au antrenament. Fotbaliștii, care aproape toți stau în Brașov, solicitaseră să sosească direct la ședința de pregătire, nu să se prezinte atât de dimineață, însă neamțul a fost de neclintit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button