Sport

CÂT COSTĂ brașoveanul Marius Constantin?!…

 

Am relatat (AICI: Brașoveanul Marius Constantin, CE OFERTĂ!!! AMENINȚAREA lui Edi Iordănescu…) despre dorința Universității Craiova de a-l transfera pe fundașul central brașovean Marius Constantin de la Gaz Metan Mediaș.

Conform www.fanatik.ro, oltenii sunt dispuși să dea 150.000 de euro pentru a beneficia de serviciile fotbalistului în vârstă de 35 de ani, dorind să-și „betoneze” defensiva în lupta din play-off pentru titlu.

La rândul lor, șefii de la Gaz Metan Mediaș solicită 300.000 pentru a se despărți de Marius Constantin, căpitanul lor, considerat a fi unul dintre cei mai valoroși stoperi din Liga 1.

Ex-„stegarul” se află în ultimele 6 luni de contract cu gruparea din județul Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Cântăreața Miruna Lazea, poreclită „Perla Banatului”, a postat pe conturile sale de socializare poza de mai sus, în care apare alături de jucătorul în vârstă de 38 de ani. Lazea are cu 15 ani mai puțin decât Marius Constantin.… Citeşte mai mult »

Back to top button