Sport

Câştigătorii de la „Ștafeta Munților“ vor fi premiaţi în noiembrie

 

Anul acesta, la Campionatul Național de Turism Sporitv „Ștafeta Munților“ au fost 9 etape, la care au participat 84 de cluburi de turism sporitv atât din România cât și din afara țării.

Participanții la „Ștafeta Munților“ au vizitat nouă zone spectaculoase din România : Munții Macin, Masivul Piatra Mare, Masivul Parâng, Munții Căpățânii, Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Cozia, Masivul Siriu, Munții Piatra Craiului. Aceştia s-au întrecut în diverse probe montane concurând la una sau mai multe dintre categoriile: Family, Juniori, Veterani, Feminin, Open, Elite, se arată într-un comunicat oficial.

Festivitatea de premiere va avea loc în perioada 6-8 Noiembrie, în stațiunea Calimanești – Căciulata din județul Valcea, Hotel Căciulata.

„Vă așteptăm pentru a-i aplauda, felicita și premia pe cei mai merituoși dintre noi, dar și pentru a ne întrece în probe ce vor evidenția creativitatea și voia bună! Pentru că în fiecare an există și un bal mascat, anul acesta am decis să dăm o temă balului nostru și aceasta va fi: Port tradițional românesc. Cei sosiți la festivitate vor purta costume corespunzatoare temei“, spun organizatorii evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare