Sport

Când va primi Ana Bărbosu medalia de bronz

Când va primi Ana Bărbosu medalia de bronz

Comitetul Olimpic și Sportiv Român arată faptul că gimnasta Ana Bărbosu, cea care a câștigat la TAS medalia de bronz ”furată” la Jocurile Olimpice, va primi distincția în cadrul unei ceremonii speciale. Ceremonia va avea loc, vineri, iar medalia va fi înmânată de Octavian Morariu și Mihai Covaliu.
Gimnasta Ana Maria Bărbosu va intra în posesia medaliei olimpice de bronz câștigată în finala de la sol, la Jocurile Olimpice Paris 2024. Medalia îi va fi înmânată de Octavian Morariu, membrul Comitetului Internațional Olimpic pentru România, și de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în cadrul unui eveniment care va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din București, vineri,16 august, cu începere de la ora 09.30”, arată un comunicat al COSR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Cică frustrații de americani cerșesc in continuare medalia.Dati le o măi…. pomană! așa neam de traista ca ăia nu exista.

Willy
Răspunde la  Ron
1 luna în urmă

Prostul nr. 2, hAu, hAu, hAuristul nu se dezminte.

Citeşte şi...
Close
Back to top button