Sport

Când va juca Simona Halep la Wimbledon

 

Simona Halep își știe ora de start a partidei din primul tur din cadrul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, disputat pe iarba londoneză de la All England Club, unde pe terenul I, începând cu ora 15.00, va da piept cu Aliaksandra Sasnovich (locul 37 WTA, Belarus). Va fi prima întâlnire directă între cele două.
Pe același teren vor evolua și Venus Williams împotriva tinerei de 15 ani Coco Gauff, tot din SUA. De asemenea, va intra pe terenul 1 și favoritul 6 la băieți, deținătorul Turneului Campionilor, germanul Alexander Zverev, care va da piept cu cehul Jiri Vesely. Tot luni vor evolua si alți doi români, pe tabloul principal din Anglia, e vorba de Mihaela Buzărnescu, împotriva Jessicăi Pegula din SUA, în al doilea meci de pe terenul 6, începând cu ora 15, cu aproximație, după întâlnirea Hercog – Kuzmova. În fine, Marius Copil va intra și el în focuri, la Wimbledon, în turul I, împotriva lui Guido Pella din Argentina, favoritul 26, în al treilea meci de pe terenul 17 (în jurul orei 17), după întâlnirile Keys – Kumkhum și Martici – Brady.
Competiția este televizată pe EuroSport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare