Sport

Când ACS „SR” BRAŞOV agonizează, cea mai hulită echipă din Seria a 3-a a Ligii 3 e pe val!!! La Tr. Măgurele sunt bani…

 

Deocamdată, dinspre Primărie nu s-a primit nici un semnal în privinţa (ne)implicării pentru susţinerea urgentă a formaţiei ACS „SR” Municipal Braşov, care a ajuns să meargă, periculos, pe sârma supravieţuirii – detalii, aici: BRAȘOV. Situație critică la ACS „SR”. Mulţi jucători își caută de lucru pentru a-și putea întreține familiile! Florin Stângă – declaraţie incendiară!; BRAŞOV. Ultima speranţă.

De cealaltă parte, rivala „galben-negrilor”, gruparea Turris Oltul Tr. Măgurele, finanţată de Valentin Dragnea, este principala favorită la promovare din Seria a 3-a a Ligii 3 la fotbal, întrucât beneficiază de un buget de invidiat.

Echipa antrenată de Eric Lincar şi unde activează şi atacantul braşovean Marian Constantinescu îşi continuă parcursul în Cupa României, după ce aseară a eliminat-o – în deplasare – pe Rapid Bucureşti.

Înaintea disputei, însă, a avut loc o scenă reprobabilă, bodyguarzii fiului lui Liviu Dragnea bruscându-l pe Răzvan Luţac, jurnalistul cotidianului Gazeta Sporturilor, care a reacţionat ulterior, ironic, (şi) pe contul său de Facebook: „N-am prins meciurile de la FC Olt Scorniceşti. Bine că nu existau telefoane mobile care filmează”.

La terminarea disputei de pe Stadionul „Giuleşti”, din 16-imile Cupei României, Valentin Dragnea a fost apostrofat de fani rapidişti, care i-au transmis că tatăl său s-a îmbogățit din corupție și din furtul de bani publici, iar el a ajuns patron de fermă de porci și de club de fotbal tocmai din acei bani furați, aşa cum s-a relatat pe site-ul b1.ro.

Foto: Facebook Răzvan Luţac


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button