Sport

Călin Moldovan și-a adus antrenor secund din Brașov

Călin Moldovan și-a adus antrenor secund din Brașov.

Ultima promovată în Liga 2 la fotbal – Detalii, AICI, CSM Focșani a avut reunirea lotului pe 1 iulie. Antrenorul Călin Moldovan și-a prezentat, cu această ocazie, noul secund.

Este vorba de Rareș Forika (foto, mai jos), cel ce a pregătit-o ultima dată pe SR Brașov, în returul sezonului trecut de Liga 3.

forika.png
Călin Moldovan și-a adus antrenor secund din Brașov 10

Călin Moldovan și-a adus antrenor secund din Brașov

Călin Moldovan a mai colaborat cu Rareș Forika atunci când era „principal” la FC Brașov, evitând retrogradarea din Liga 2 la finele sezonului 2021-2022, după ce a preluat echipa într-o situație delicată, în urma lui Ilie Stan.

Potrivit sportuldevrancea.ro, Cătălin Gheorghe, fostul asistent al lui Călin Moldovan, rămâne în staff-ul acestuia, ca preparator fizic. Deocamdată, la CSM Focșani nu există un antrenor de portari, după ce s-a renunțat la serviciile lui Constantin Bădan.

Conform sursei citate, la ora actuală, CSM Focșani nu are nici președinți, pentru că lui Ionuț Botezatu și Costel Lazăr nu li s-au mai prelungit contractele.

Călin Moldovan și-a adus antrenor secund din Brașov

23 de fotbaliști au fost prezenți la primul antrenament de după reunirea echipei vrâncene, în zilele ce urmează urmând să se perfecteze 8 transferuri.

S-a optat pentru un cantonament „loco”, la Focșani, care va începe în 8 iulie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button