Sport

CAI PUTERE. Doi campioni naţionali vor concura la Trofeul Teliu cu prototipuri Radical!!!

 

Simone Tempestini şi Horaţiu Ionescu Cristea revin în Campionatul Național de viteză în coastă, urmând să participe la finalul acestei săptămâni la Trofeul Teliu. Cei doi campioni naţionali vor avea parte de experienţe inedite, urmând să piloteze două prototipuri Radical SR4 aduse în România de o echipă italiană, așa cum a informat autorally.ro într-un comunicat de presă.

Scuderia Autosport Sorrento, importator Radical şi al anvelopelor AVON în Italia, şi-a anunţat participarea la Trofeul Teliu cu două autovehicule Radical SR4. Şi pentru a fi siguri că vor furniza spectacol, italienii au agreat cu Simone Tempestini şi Horaţiu Ionescu-Cristea să le „pună la treabă”. Pentru a avea parte de o oarecare acomodare cu maşinile, cei doi vor efectua joi (31 august) o sesiune de teste pe circuitul de karting de la Târgu Secuiesc.

„Mă bucur că pot să profit de oportunitatea oferită de Autosport Sorrento, urmând să fie pentru prima dată când mă voi afla la volanul unei asemenea maşini”, a declarat Tempestini.

Recunoscut ca unul dintre cei mai rapizi piloţi, Horaţiu Ionescu Cristea nu a concurat deloc în această ediţie a Campionatului Naţional de viteză în coastă, iar în 2016 a fost prezent doar la startul primelor trei etape.

„Va fi o experienţă nouă pentru mine şi abia aştept să o trăiesc. Mi-ar fi plăcut să fac asta atunci când mă aflam în plină activitate sportivă. După cum ştiţi, de mai bine de un an nu am mai concurat în campionat şi nu cred că testele care preced etapa de la Teliu mă vor ajuta foarte mult”, a spus, realist, fostul campion naţional absolut.

Trofeul Teliu reprezintă a şasea etapă a Campionatului Naţional de viteză în coastă şi se va desfăşura în zilele de 2 şi 3 septembrie pe traseul găzduit de DN 10 ce leagă judeţele Braşov şi Covasna. Lista de înscrieri conţine 75 de concurenţi.

Date tehnice Radical SR4

Motor: Suzuki 1600 cmc

Putere: 240 – 250 cp

9600 rot/min

Greutate: 500 kg

Cutie de viteze: secvenţială cu padele

Viteză maximă: 240 km/h


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare