Sport

C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. STATISTICI. România, performanță rară

 

Naționala României a făcut un turneu excelent la Campionatul Mondial, divizia I, grupa B, de la Tallinn, iar asta o arată și statisticile.

„Tricolorii” au reușit o performanță rară, nu au încasat nici un gol în inferioritate numerică pe tot parcursul turneului, terminând cu procentaj 100% la Penalty Killing (PK).

În superioritate (PP – Power Play), românii au marcat de 7 ori în cele 15 situații pe care le-au avut, un procentaj de 46,67%.

Portarii Patrik Polc (în meciurile cu Estonia, Japonia și Ucraina) și Zoltan Toke (cu Polonia și Olanda) au încasat 9 goluri din 150 de șuturi trimise de adversari pe spațiul porții, un procentaj de 94% al paradelor. Polc a încheiat turneul cu 93,81%, în timp ce Zoltan Toke a avut un procentaj de 94,34%.

În ceea ce privește eficacitatea, ai noștri au marrcat 18 goluri din 132 de șuturi, un procentaj de reușită de 13,64.

Pavlo Borysenko a terminat turneul cu 6 puncte, 2 goluri și 4 pase decisive, fiind urmat în acest top de Gergo Biro (3 goluri, 2 pase decisive), Szilard Rokaly (3 goluri, 2 pase decisive) și Anton Butochnov (2 goluri, 3 pase decisive), toți cu 5 puncte.

CITEȘTE ȘI: 

Roberto Gliga: „Încă nu realizăm că vom juca în divizia I, grupa A. Poate de acum se va face ceva și cu infrastructura din România”

CAMPIONII. Imagini din vestiarul „tricolorilor” după victoria cu Olanda – VIDEO

C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. „Tricolorii” au scris ISTORIE în Estonia. România, din nou în LUMEA BUNĂ a hocheiului mondial


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare