Sport

C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. Roberto Gliga: „Unde ne vom opri? Se poate întâmpla orice”

 

România a început entuziasmant Campionatul Mondial de hochei pe gheață, divizia I, grupa B, cu două victorii, 4-3 (d.pen.) cu Estonia (detalii aici: „Tricolorii” au învins Estonia în primul meci de la Campionatul Mondial, divizia I, grupa B) și 3-2 cu Japonia (detalii aici: C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. FABULOS. România a învins Japonia și visează la o promovare istorică – GALERIE FOTO).

După confruntarea câștigată cu niponii, căpitanul Naționalei „tricolore”, jucătorul Coronei Brașov, Roberto Gliga, a declarat pentru iihf.com: „Ne așteptam să avem un meci greu. A trebuit să jucăm mult în defensivă și să patinăm mult, pentru că Japonia are hocheiști foarte rapizi. Totuți, din momentul în care au încetinit ritmul, am gestionat bine șituația și am făcut un meci bun. Avem un grup foarte bun și ne simțim bine jucând în această divizie. Unde ne vom opri? Se poate întâmpla orice. Oricine poate câștige cu orice adversar. Noi ne dorim un loc în top 3”.

În cea de-a doua partidă a zilei, Polonia a trecut fără probleme de Ucraina, 7-3. „Leșii” au urcat pe primul loc, cu 6 puncte, „tricolorii” fiind pe 2, cu 5 p. Cele două formații vor fi față în față pe 1 mai, de la ora 20.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare