Sport

C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. Roberto Gliga: „Realizăm cu toții că urmează un meci mare pentru noi”

 

După succesul de astăzi cu Ucraina, 5-1 (detalii aici: C.M. HOCHEI PE GHEAŢĂ. „Tricolorii” au făcut instrucţie cu Ucraina), România este la un pas de o performanță istorică, promovarea în divizia I, grupa A a Campionatului Mondial de hochei pe gheață. „Tricolorii” au nevoie de un succes sâmbătă, cu Olanda, pentru a ajunge în eșalonul secund al hocheiului mondial, ceea ce ar reprezenta cu adevărat o performanță incredibilă.

La finalul partidei cu Ucraina, Roberto Gliga, căpitanul Naționalei României și al echipei Corona Brașov, a declarat, conform iihf.com: „A fost un nou meci bun al nostru. Suntem încrezători și ne simțim bine când suntem pe gheață. Julius Penzes, antrenorul nostru face o treabă extraordinară cu noi. Ne-am apărat foarte bine și am fost eficienți în ofensivă. La 2-0 pentru noi, Ucraina a avut câteva ocazii importante, dar parcă au căuta prea mult să înscrie în poarta goală și asta ne-a ajutat. Realizăm cu toții că urmează un meci mare pentru noi. Olanda a învins Japonia și a arătat că este o echipă bună. Trebuie să rămânem puternici, să ne păstrăm energia și să fim pregătiți din punct de vedere mental”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare