Sport

C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. Reacții după meciul fabulos cu Polonia. „Este un sentiment inunat”

 

România este surpriza plăcută a Mondialului de hochei pe gheață, divizia I, grupa B. „Tricolorii” au învins marile favorite, Japonia și Polonia și sunt la mâna lor în lupta pentru promovarea în eșalonul secund al hocheiului mondial (Detalii aici: C.M. HOCHEI PE GHEAȚĂ. IREAL. România a învins Polonia și e la două meciuri de o performanță uriașă).

La finalul meciului fabulos cu Polonia, Pavlo Borysenko, fundașul Coronei Brașov, omul care a marcat golul victoriei, a declarat: „Este un sentiment minunat. A fost o muncă grea de echipă. La fel ca în meciul cu Japonia, am făcut tot ce ne-a cerut antrenorul, tot ce am pregătit la antrenamente. Este minunat să învingi Polonia. Îaninte de gol am avut un time out și i-am spus celui care stă în fața portarului să nu stea foarte aproape, pentru că goalkeeper-ul polonez este mare și vede tot. I-am spus să stea mai sus și așa va închide mai multe spații. El a făcut asta, iar eu a trebuit doar să trimit în plasă. Vom continua să muncim, pentru asta am venit aici, să muncim. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem în această postură și vom da totul și la următoarele meciuri”.

Attila Goga, fundașul de la ACSH Gheorgheni, a menționat: „Sunt foarte fericit, nici nu îmi găsesc cuvintele, nu mă pot exprima. Echipa a făcut o treabă fantastică, mai ales în apărare. Am înscris de două ori în PP, iar portarul nostru a închis ușa. Nu avem prea mult timp de odihnă până la meciul următor, dar sper că vom putea să ne limpezim mintea și să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut contra Ucrainei și, din nou, să facem un meci mare”.

Meciul România – Ucraina va avea loc astăzi, de la ora 16.30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare