Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. UMILINŢĂ şi cu JAPONIA. „Tricolorele” au încheiat ÎN GENUNCHI un turneu final RATAT. Demisionează Dedu?

 

România a încheiat în genunchi Campionatul Mondial de handbal feminin, unul ratat complet, în care au arătat câte ceva doar parţial cu Muntenegru şi în repriza a doua a meciului cu Ungaria.

Astăzi, în ultima partidă din grupa principală, România a încasat încă o „bătaie” cruntă. Formaţia antrenată de Tomas Ryde a fost spulberată de Japonia, 20-37.

Rămâne de văzut dacă preşedintele FRH, Alexandru Dedu, îşi va asuma eşecul şi va avea demnitatea să demisioneze.

S-a încheiat astfel o competiţie care a arătat că România este în cădere liberă şi în handbalul feminin, ultimul sport de echipă care aducea satisfacţii. Rămâne de văzut dacă va fi cineva profesionist care să oprească declinul până când handbalul feminin nu o va lua pe drumul celui masculin sau al altor sporturi „îngropate” în ţara noastră, precum gimnastica sau boxul.

CITEŞTE ŞI:

Gheorghe Tadici cere DEMISII la FRH!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare