Sport

C.M.HANDBAL FEMININ. Traseul României spre Hamburg. „Tricolorele” pot spera la semifinale. Când se joacă meciul cu Cehia. Norvegia și Rusia, pe partea noastră de tablou

  • screenshot-1_38.jpg
 

S-a încheiat faza grupelor la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania și se cunosc toate partidele din optimile de finală.

Câștigătoare a grupei A, România are șanse să ajungă în semifinale, unde ar putea avea parte de un duel de cinci stele.

După cum se știe, „tricolorele” se vor duela în optimi cu Cehia, disputa fiind programată luni, de la ora 18.30, la Leipzig. Dacă se va impune, echipa noastră va întâlni în sferturi învingătoarea confruntării Olanda – Japonia. Sunt șanse mari să fie Olanda, vicecampioana mondială și europeană, o echipă care totuși a arătat slăbiciuni, pierzând în grupă cu Coreea de Sud și remizând cu Serbia. Pe aceeași parte de tablou a ajuns surprinzător și Norvegia, care a pierdut cu Suedia, 28-31 și a încheiat pe locul 2 în grupa B. Celelalte două optimi din această parte a tabloului sunt Spania – Norvegia și Rusia Coreea de Sud. Astfel, dacă ar ajunge în semifinale, România ar putea avea o confruntare de cinci stele cu Norvegia sau Rusia.

Programul complet al optimilor:

Duminică:

Leipzig: Suedia – Slovenia (18.30), Ungaria – Franța (21.30);

Magdeburg: Serbia – Muntenegru (18.30), Germania – Danemarca (21.30)

Luni:

Leipzig: România – Cehia (18.30), Spania – Norvegia (21.30)

Magdeburg: Rusia – Coreea de Sud (18.30), Japonia – Olanda (21.30).

Sferturile de finală vor avea loc tot în orașele Leipzig și Magdeburg, în timp ce semifinalele și finalele se vor disputa la Hamburg.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button