Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. „Somnorilă” a găsit scuza. CAZUL CORONA a stricat Naționala

 

Suedezul Tomas Ryde, selecționerul Naționalei de handbal feminin a României, a găsit scuza pentru umilința din meciul cu Spania (detalii aici: C.M. HANDBAL FEMININ. CE RUȘINE. România, DISTRUSĂ de Spania).

„Somnorilă” nu a vorbit despre faptul că echipa nu a jucat nimic, nu a spus de ce pe atac „tricolorele” au fost zero barat, nu a explicat de ce nu se vede nici o idee, nici o schemă ofensivă. El a aruncat vina pe cazul terapiei cu laser de la Brașov, din cauza căruia Cristina Laslo, Eliza Buceschi, Daria Bucur și Bianca Bazaliu au rămas acasă.

„Nu am reuşit să jucăm atât de rapid pe cât a jucat Spania, am ratat la un moment dat trei şanse la rând. Am pierdut șansa să revenim. Avem o echipă neexperimentată, pentru că am lăsat câteva jucătoare acasă. Spania a reuşit să contracareze toate atacurile noastre și ne-am pierdut încrederea. Nu am făcut față ritmului impus de ele. Am menajat mai multe jucătoare pe finalul partidei pentru că ne așteaptă un nou meci greu mâine. Trebuie să ne revenim și să fim în formă”, a spus Ryde conform Telekom Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare