Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. România, victorie normală în meciul de debut. Reacții după succesul cu Paraguay

 

Naționala de handbal feminin a României a debutat cu o victorie așteptată și normală contra Paraguayului, 29-17 (16-7), în grupa A a Campionatului Mondial din Germania.

Cu un adversar modest în față, „tricolorele” au avut parte de debutul perfect. Fetele au avut ocazia să se acomodeze cu sala din Trier, iar antrenorul Ambros Martin a rulat tot lotul. În condițiile în care echipa lui a condus pe toată durata confruntării, ibericul le-a oferit mai multe minute handblistelor tinere, brașoveanca Ana Maria Berbece debutând la un Campionat Mondial.

Au marcat: Florianu – 5 g, Udriştioiu – 4 g, Neagu, Popa și Pintea – câte 3 g, Geiger, Elisei, Berbece și Tătar – câte 2 g, Buceschi, Laslo și Dragut – câte 1 g.

„A fost un meci bun făcut de noi, în fața unui adversar incomod, cu jucătoare de talie mică si foarte mică. Am încercat să punem la punct totul pentru partidele care urmează. De mâine începe greul. În apărare nu ne-am concentrat foarte bine, dar sunt convinsă că de mâine altfel va arăta defensiva noastră. Urmează Slovenia, o echipă în creștere, dar ne dorim victoria și mâine”, a declarat Cristina Florianu la Telekom Sport.

„Am luat cele 2 puncte. Este un început bun pentru noi. Echipa a tratat cu seriozitate duelul, a respectat competiția și adversarul. A fost un test OK, important este să ne concentăm pentru disputa de mâine cu Slovenia. O vom lua meci cu meci și vom încerca să ne câștigăm punctele. Apoi va urma faza eliminatorie, cu partide de care pe care”, a comentat și selecționerul Ambros Martin.

Mâine, de la ora 15.00, România va întâlni Slovenia. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button