Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. România, cotă uriașă la câștigarea competiției

 

România este singura națiune din lume care a fost prezentă la toate cele 23 de edții ale Campionatului Mondial de handbal feminin.

A 24-a ediție a competiției va debuta mâine în Japonia, iar „tricolorele” nu sunt printre favorite din punctul de vedere al caselor de pariuri.

Faptul că Neagu abia a revenit pe teren, dar și cazul terapiei cu laser de la Corona Brașov, care a făcut ca patru jucătoare importante, Cristina Laslo, Eliza Buceschi, Bianca Bazaliu și Daria Bucur, să părăsească lotul, au contat în stabilirea cotelor.

Astfel, conform casapariurilor.ro, România are o cotă de 18 la câștigarea trofeului, în aceeași zonă fiind Suedia (21), Muntenegru (18), Danemarca (17), Ungaria (16) și Olanda (15).

Sunt trei formații care se vor bate pentru trofeu în viziunea bookmakerilor. Norvegia este văzută cu prima șansă, nordicele având o cotă de 2,75. Urmează Franța, cu o cotă de 3,6, și Rusia, care are cota 4,75.

Pentru câștigare grupei C, România este văzută cu șansa a patra, cu o cotă de 5, după Ungaria (2,75), Muntenegru (3) și Spania (4,5).

În ceea ce privește titlul de golgheter, Cristina Neagu este favorită, cu o cotă de 6, la egalitate cu rusoaica Anna Viahireva și cu slovena Ana Gros.

Pentru titul de MVP al competiției, Cristina Neagu este a patra favorită, cu o cotă de 6,5, după Anna Viahireva (3,5), Stine Oftedal (Norvegia, 4) și Estelle Nze Minko (Franța, 5,5).

Norvegianca Silje Solberg este văzută principala favorită la titlul de cel mai bun portar, cu o cotă de 3,25, urmată de franțuzoaica Amandine Leynaud (4,5), olandeza Tess Wester (6,5) și danezaa Sandra Toft (7). Româncele Denisa Dedu și Iulia Dumanska nu sunt printre favorite, ambele având cota 20 pentru acest titlu.

CITEȘTE ȘI: 

ÎNCEPE. Mondialul de handbal, ultima competiție majoră a anului. Ce poate face România cu un lot lovit din plin de CAZUL CORONA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare