Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. România a pierdut cu Franța un meci care nu contează. Urmează confruntarea din optimi cu Cehia

 

Deja câștigătoare a grupei A la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania, România a jucat în această seară un meci în care nu a avut vreo miză. „Tricolorele” au întâlnit Franța, pentru care duelul a fost extrem de important, întrucât cu o înfrângere echipa lui Olivier Krumbholz ar fi dat peste Norvegia în optimi.

Antrenorul Ambros Martin a făcut ceea ce a trebuit și a menajat jucătoarele care au dus greul în precedentele partide, ultimele trei cu încărcătură mare, psihică și fizică. Dintre handbalistele din primul „7”, doar Elisei, Pintea și Udriștoiu au intrat câteva minute pe parchet. În aceste condiții, Franța a dominat meciul și s-a impus fără probleme. A fost 17-7 la pauză, pentru ca la finalul timpului regulamentar tabela să arate 26-17 pentru adversarele „tricolorelor”. Nu sunt multe de spus după acest meci, poate doar că România este dependentă de Cristina Neagu și de jucătoarele din primul „7”.

„Nu s-a întâmplat nimic special. Asta este Franța, trebuia să câștige și a dat totul în acest meci. 10 minute au făcut diferența în prima repriză. Noi am făcut multe schimbări, am încercat lucruri noi. Cel mai important este că am câștigat grupa. Am antrenat și jocul 7 contra 6 pe atac, fără portar. În general sunt mulțumit de acest joc, dar mai ales de primele patru partide din grupă”, a declarat selecționerul Ambros Martin la Telekom Sport.

„Ne pare rău că nu am câștigat. Antrenorii au încercat și cu alte jucătoare. E nevoie de fiecare. Mai avem patru meciuri și va fi nevoie de toate fetele. Luăm fiecare meci în parte, dar ne dorim să mai jucăm încă patru meciuri la acest turneu final. Urmează Cehia, vom pregăti partida, iar la ora duelului vom fi gata”, a punctat Denisa Dedu.

„Am pierdut clar, însă suntem pe primul loc și asta e cel mai important. Am jucat și anul trecut cu Cehia, am câștigat greu. Nu va fi ușor, Cehia a progresat mult, dar noi trebuie să ne facem jocul”, a menționat Crina Pintea.

A fost ultimul meci la Trier pentru România, care se va muta la Leipzig pentru optimi și sferturi. În primul meci eliminatoriu, „tricolorele” vor întâlni Cehia, care a pierdut cu Ungaria 29-30 și a încheiat grupa B pe locul 4. Ziua și ora partidei le vom cunoaște în această seară.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare