Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. Concluziile lui Tomas Ryde după testul cu Olanda: „Am fost surprins de cât de bine am jucat în prima repriză”. Probleme pentru Denisa Dedu

 

Naționala de handbal feminin a României a pierdut astăzi, 23-32 (16-15), testul cu Olanda, ultimul dinaintea debutului la Campionatul Mondial (C.M. HANDBAL FEMININ. România, înfrângere la scor).

Pentru confruntarea cu batavele, selecționerul Tomas Ryde a folosit echipa de bază în prima repriză, iar timp de 30 de minute lucrurile au fost O.K. România a condus și la 3-4 goluri, însă problema pare să fie banca destul de scurtă. După pauză, Ryde a rulat întreg lotul și Naționala noastră a fost pedepsită de echipa în fața căreia pierdea și finala mică a ultimului European.

După meci, Tomas Ryde a declarat pentru FRH: „Am fost surprins de cât de bine am jucat în prima repriză. Ne-am atrenat tare în această perioadă și astăzi am avut un drum de câteva ore pentru a ajunge la arena unde am jucat. Sunt două lucruri pe care am vrut să le facem. Să luptăm și să avem un joc colectiv și disciplină tactică. Iar prima repriză a fost incredibil de bună. Suntem satisfăcuți de ceea ce am reușit. Acesta a fost planul. În repriza a doua, cel mai important a fost să le oferim minute tuturor fetelor, să intre toate pe teren. Când faci asta apar erori care ne-au costat. Și jucătoarele înțeleg acest lucru. Am muncit împreună timp de 60 de minute și asta e foarte bine”.

În perspectiva Campionatului Mondial, suedezul a punctat: „Am reușit să schimbăm sistemul defensiv în timpul meciului și acesta este un lucru bun. Putem să surprindem adversarele prin asta. Jocul nostru 7 contra 6 este mai bun. Extremele se simtt bine, aruncă la poartă, încercăm să ducem jocul acolo. Este important să o avem pregătită și pe Lorena Ostase, nu putem juca doar cu Crina Pintea întreg turneul. Singurele emoții sunt legate de accidentarea Denisei Dedu. Sper să o avem din nou alături de noi în scurt timp”.

Cristina Neagu a evoluat doar în prima repriză, după care a fost menajată. Denisa Dedu a stat în tribună. Brașoveanca a acuzat ușoare probleme medicale, dar va fi recuperată până la ora primului meci, cel cu Spania, sâmbătă, de la ora 11.00.

FOTO: Facebook FRH – Federația Română de Handbal


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare