Sport

C.M. HANDBAL FEMININ. CE RUȘINE. România, DISTRUSĂ de Spania

 

Naționala de handbal feminin a debutat penibil la Campionatul Mondial din Japonia.

În prima partidă din grupa C, „tricolorele” s-au făcut de râs în fața Spaniei, 16-31.

Echipa noastră a arătat foarte rău. „Somnorilă” Ryde nu are nici o idee de joc, iar acest lucru s-a văzut pe atacul „tricolorelor”, unul lent, fără nici o schemă, fără nici o speranță. Apărarea, despre care suedezul pe care doar FRH îl mai consideră antrenor a spus că trebuie să fie punctul forte al echipei, a fost la fel de penibilă, iar dacă Iulia Dumanska nu avea câteva intervenții exelente, diferența ar fi fost și mai mare.

Pe lângă incompetența selecționerului, adus de alți incompetenți, cei din conducerea Federației Române de Handbal, Naționala noastră a resimțit și lipsa handbalistelor de la Corona Brașov, toate cele 4, Laslo, Buceschi, Bazaliu și Bucur fiind mult peste cele care le-au luat locul în teren. Cu handbaliste ca Perianu, Pristăvița, Vizitiu, Florica sau Udriștoiu, România nu are cum să conteze la acest Campionat Mondial, iar în aceste condiții calificarea la turneele preolimpice este imposibilă. Mai mult, și calificarea în grupa principală va fi de acum greu de obținut, în condițiile în care vor urma meciurile cu Muntenegru și Ungaria.

Acum este clar de ce Ambros Martin a decis să plece, însă rămâne de văzut dacă cei care l-au adus pe Tomas Ryde vor avea bunul simț să demisioneze dacă se va rata obiectivul, și sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple.

Va avea Alexandru Dedu caracter, își va asuma decizile luate și va demisiona dacă se va rata obiectivul? Greu de crezut.

Există și varianta ca echipa să își revină, dar după cum a arătat astăzi, și acest lucru este aproape imposibil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare