Sport

C.M. DE SCHI NORDIC. O brașoveancă, pe LOCUL 4!!!

 

Dana Vasilica Haralambie, săritoarea cu schiurile originară din Săcele, s-a clasat astăzi pe locul 4 (184.3 puncte) în cadrul concursului individual feminin contând pentru Campionatele Mondiale de schi nordic – juniori și tineret de la Râșnov și Cheile Grădiștei.

„Este o confirmare a muncii depuse timp de 6 ani împreună cu autoritățile din Râșnov, construcția complexului de trambuline de la Valea Cărbunării fiind una ce a ajutat la dezvoltarea acestui sport captivant în țara noastră. Am avut încredere în munca antrenorilor, iar rezultatul ne răsplătește pe deplin. Ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat, fericit, Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB, după performanța realizată de Dana Haralambie.

Campioană mondială a devenit austriaca Chiara Hoelzl – 209 puncte, podiumul fiind completat cu Katharina Althaus (Germania) și Sofia Tikhonova (Rusia).

Cealaltă româncă prezentă în manșa secundă, Diana Trâmbițaș, a ocupat locul 29.

În același timp, la Cheile Grădiștei s-au disputat cursele de clasic ale juniorilor, schiorii fondiști români având rezultate slabe.

CITEȘTE ȘI: C.M. DE SCHI NORDIC. Dana Haralambie, la un pas de medalie!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button