Sport

C.M. DE SCHI NORDIC. Încep săriturile!!! Detalii despre întreceri…

 

În sprintul juniorilor (1.3 km) disputat la Cheile Grădiștei, în cadrul Campionatelor Mondiale de schi fond juniori și tineret, s-au înscris 89 de concurenți. Victoria i-a revenit norvegianului Johannes Hoeflot Klaebo, urmat pe podium de un… sud-coreean, Kim Magnus, al treilea fiind italianul Giacomo Gabrielli.

Cel mai bun loc dintre români l-a ocupat Raul Popa, 30.

La junioare, în proba similară, primele două locuri au fost ocupate de reprezentantele Norvegiei Amalie Haakonsen Ous și Lotta Udnnes Weng. „Bronzul” a fost cucerit de suedeza Jenny Solin. Zsanet Darvas a fost prima dintre „tricolore”, pe a 50-a poziție.

Astăzi, și la Râșnov încep întrecerile de sărituri cu schiurile.

Organizatorii au anunțat că la Cheile Grădiștei s-au folosit 6.000 de metri cubi de zăpadă artificială pentru a fi creat – în 48 de ore! – un traseu de 2.5 km destinat  concursurilor de schi fond și combinată nordică. În condițiile în care este foarte cald – ieri, în cursele de sprint, s-au înregistrat și 14 grade Celsius, eforturile acestora sunt deosebite.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare